Hamile Kadın – Çıplak Kadın – Melek İşareti

Hamile Kadın: Hamile kadının eli karnında gözü yan çaprazda ise mal baktığı yerdedir.   hem gözü hemde el karnında  olmasına rağmen elde mala işaret eder vaziyettedir.  meblağ ile hamile kadın arası en fazla 70 metre kadardır  mal  toprakta olup toplamda 1 teneke kadardır. Diğer görüş: Bu işaret, defineciler tarafından çok aranan ve çok sevilen bir işarettir. Fakat söylentilerdeki gibi malı karnında değildir. Bazen çok büyük bir yanlış yapılıp kamile kadın şekli göbeğinden kırılmaktadır. Bu çok büyük bir yanılgıdır. Yapıyı, eseri tahrip etmekten başka işe yaramaz.

Hamile Kadının baktığı yerde, bir çocuğun doğumunda ölümüne kadar yetecek kadar define vardır. Hamile kadının eli karnında ise, gömüsü işaretin düz karşısında aranmalıdır. Elinin karnında olması gömünün taş blokla kapatılmış olduğunu ifade etmektedir. Kadının baktığı yön çok önemlidir. Kadının baktığı yönde işaretli kaya, tümsek ya da çukur gibi yapılar aranmalıdır. Genellikle bir pınarın başında olur. Bazen çok büyük bir yanlış yapılıp kamile kadın şekli göbeğinden kırılmaktadır. Bu çok büyük bir yanılgıdır. Yapıyı, eseri tahrip etmekten başka işe yaramaz.

Çıplak Kadın: Çıplak kadın  som altını temsil eder, altından başka eşya bulamazsınız, külçe, beşibirlik, som venedik dukası aklınıza ne gelirse saf altın  olan yere çok yakınsınız demektir.  Diğer görüş: Bir resim topluluğu içinde bulunan çıplak kadın resmi kesin definedir. Dikkat edilecek unsurlar, kadının baktığı yer ile ellerinin şeklidir duruşudur. Kraliçe yada statüsü yüksek bayanın mezarıdır, takıları ayrı bir oda içinde bulunabilir mezar bulunduktan sonra takılar yoksa mutlaka mezar odasının yan duvarları iyice kontrol edilmeli.

Bazı yorumlarda hamile kadının göbeğinden kırın derler. Sakın bu işlemi yapmayın. Çünkü yanlıştır. İşaret yönlerini ve de definenin yerini belirsiz hale getirirsiniz. Böyle bir hata yapmayınız. Anlamı şudur; Kadının baktığı yerde, bir çocuğun doğumunda ölümüne kadar yetecek kadar define vardır. Kadının baktığı yön çok önemlidir. Kadının baktığı yönde işaretli kaya, tümsek ya da çukur gibi bir şeyler ara.

Resim ve figürler arasında veya tek başına çıplak kadın resmi ve bir yılanın kadının belinden başlayıp omuz başına çıkması veya hareket edip omuz başında başının olması bu bölgede çok önemli bir kral veya kraliçe mezarları olduğunu simgeler. Bu figürler diğer figürlerle tamamlanıp mezarın yönünü veya yerini işaret eder.

Melek İşareti: Melek varsa yer tehlikeli demektir, burada yapılacak işlem için hoca gerekebilir,  çünkü melek dinsel bir işaret olup  3 harflilerle bağlantılı olan işarettir. Diğer deyimle  kilise işareti veya mitolojik bir yapıdır. bazıları define ifade etmez. Burada meleklerin mitolojideki adlarını da vermek istersek:

Akatriel (Akatreil) : Melek bildirilerinin ve tanrısal gizemlerin göstericisidir.

Anafiel : Merkabah’ın taçlandırılmış yargı meleklerinin başıdır.

Azbuga (h) : 8 büyük saltanat meleklerinden biridir.

Barakiel (Barkiel, Barbiel) : Şubat ayının yöneticisi, Seraphim hiyerarşisinin düzenleyicisi ve 7 Archangel’dan biridir.

Camael (Kemuel) : Power hiyerarşisinin düzenleyicisi; ilahi adaletin kişileştirilmiş hali olarak Tanrı’nın huzurunda bulunan 7 kutsal sefiroth’dan biridir.

Chayyiel : Kutsal Cheribum’ların başıdır.

Gabriel : Bildiri, diriliş, merhamet ve intikam meleği; Cennet’in ilk katının baş prensi; Cennet’teki meleksi gardiyanların başıdır.

Galgaliel : Galgalim (Merkabah’ın savaş arabaları) düzeninin yöneticisi; güneş meleklerinin başıdır.

Haniel (Anael) : Enoch’u Cennet’e taşımakla ün kazanmış; Principalites ve Virtues’in düzenleyicisi; 7

Archangel’dan biri ve Thrones hiyerarşisinin yöneticisidir.

Jehoel (Jaoel) : İsmi bile koyulmamış şeylerin düşünürü, huzur prensidir.

Metatron : Cennetin baş yöneticisi, yetkili meleklerin prensi, insanlığın yaşamının devamlılığını sağlayan melektir.

Michael : Lord’ların başmeleği, sadakatin dağıtıcısı, İsrail’in varisi, tövbe meleğidir (vb.)

Phanuel (Raguel) : Ramiel ve Uriel ile tanımlanmış, huzur prensi ve ceza başmeleğidir.

Redueriel (Vretil) : Kayıt tutan melek, kutsal koronun lideri, daha küçük meleklerin yaratıcısıdır.

Raphael : Şifa, ilim ve bilgi meleği; huzur prenslerinden biri ve güneşin kral naibidir.

Raziel (Galizur) : Büyük gizemlerin başı; Bratik dünyasının başmeleğimsi yöneticilerinden biri; Adem’in yönlendiricisi ve ölümün habercisidir.

Rikbiel : Merkabah meleklerinin prensidir.

Sopheriel Mehayye ve Sopheriel Memeth : Ölüm ve hayat kitaplarının koruyucusu, Merkabah’ın 2 yüce melekleridir. (8 taneden 2’si)

Soqued Hozi : Tanrı tarafından kılıç olarak belirlenen ilahi dengelerin koruyucusu 8 yüce Merkabah meleklerinden biridir.

Sandalphon (orjinali Elijah) : Görkem ve gücün meleği; Metatron’un ikiz kardeşidir.

Suriel : Ölümün yardımsever meleği, ilham perilerinin eğitmeni, huzurun prensidir.

The Irin : İkiz Quaddisinlerle birlikte cennete özgü adalet mahkemelerini oluşturan ikiz meleklerdir.

The Quaddisin : İkiz Irinlerle birlikte cennete özgü adalet mahkemelerini oluşturan ikiz meleklerdir.

Tzadkiel : İlahi adaletin meleğidir.

Uriel : Kurtarıcı Archangel; güneşin kral naibi; Tartarusların başıdır.

Yefefiah (Dina) : Cabala’nın gizemlerindeki ilham perilerini eğiten Torah meleğidir.

Zagzagel : Bilgelik meleği; cennetin dördüncü katının baş koruyucusudur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ